D
DS
T
M
 

Echte vakmannen doen het met BOUWUNIE LIMBURG!

BOUWUNIE Limburg verenigt reeds meer dan 50 jaar de vakmannen-stukadoors.

De stukadoorsvereniging ontstond op 5 maart 1963 uit een samensmelting van twee verenigingen. De leden van deze twee verenigingen waren mensen met een sterk sociaal bewustzijn en vooruitstrevende gedachtevoering:  vriendschap en verdraagzaamheid primeerden. De eerste voorzitter was Maurice Deelkens en ondervoorzitter Jaak Aegten.
Op regelmatige tijdstippen werden er vergaderingen gehouden om gedachten en ideeën uit te wisselen. De vereniging groeide verder uit tot een solide en stabiele vereniging wat zich weerspiegelde in het aantal leden.
De wisselwerking tussen de verschillende (con)collega’s resulteerde dat verschillende leden in erkende commissies kwamen te zetelen om hun normen en belangen te verdedigen.
De stukadoorsvereniging zette zich ook in voor de opleiding van jongeren en werklozen  en nam het initiatief voor het oprichten van Limburgs grootste bouwbeurs: Bouwinnovatie.
De stukadoors- en afbouwbedrijven Limburg zijn vandaag nog actiever en vormen één geheel met Bouwunie Limburg waar verschillende afdelingen van de bouw in ondergebracht zijn, zodat er tevens op dat vlak  een overdracht van ideeën is.

Bouwunie Limburg stukadoors- en afbouwbedrijven is hét orgaan waar vakmannen-stukadoors elkaar treffen, overleggen met elkaar, ervaringen delen, ideeën uitbouwen en een vaste ruggesteun bieden aan ieder die voor het beroep kiest.

Meer weten over het ontstaan: klik hier

Sponsors Stukadoor & afbouwbedrijven